Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Βάψιμο σπιτιού

Σχεδιάζετε να βάψετε το σπίτι σας και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Εμείς θα σας λύσουμε όλες τις απορίες γύρο από το βάψιμο σπιτιού. Εάν πρόκειται για βάψιμο σπιτιού που ήδη μένετε μέσα θα πρέπει να καλύψετε τα πράγματα του σπιτιού σας με νάιλον και χαρτιά για να αποφύγετε  τις σκόνες και να μην λερωθούν με μπογιά από τις πιτσιλιές που πετάει το ρολό και το πινέλο.

Βάζουμε χαρτοταινίες σε πόρτες και παράθυρα τις οποίες φροντίζουμε να κολλήσουν καλά για μην έχουμε απρόοπτα όταν τελειώσει το βάψιμο. Αν πρόκειται για βαμμένα αλουμίνια χρησιμοποιήστε μπλε χαρτοταινία η οποία δεν αφήνει κόλα στην επιφάνια. Αφού έχουμε καλύψει τα έπιπλα και έχουμε μονώσει τα κουφώματα προσχωρούμε στην προετοιμασία των τοίχων που πρόκριτε βάψουμε.

Οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι λείες για να έχουμε τέλειο αποτέλεσμα και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι πριν αρχίσουμε τις εργασίες για το βάψιμο να τρίψουμε ελαφρά με ένα γυαλόχαρτο όλες τις επιφάνειες που πρόκειται να βαφτούν . Είτε πρόκριτε για βάψιμο τοίχου είτε για βάψιμο πορτών οι διαδικασίες είναι σχεδόν ίδιες, το μόνο που αλλάζει είναι η μπογιά με την οποία θα βαφτούν οι επιφάνειες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο https://www.chromadecor.gr/vapsimo-spitiou-ola-osa-prepei-na-xerete/